Børn der sidder ved computere

Fortnite-klubben

09.04.19
Er du vild med Fortnite?
Hvis du er vild med Fortnite, så er Gamezones Fortnite-klub helt sikkert noget for dig.
Slå dig løs i Gamezone, hvor vi laver sjove konkurrencer og gamer igennem hver uge.
Her kan du møde andre Fortnite-fans, hygge dig og forbedre dine gamingskills. Måske lærer du også nogle nye Fortnite-danse?

Hvem kan være med?

Fortnite-klubben er en spilklub for alle drenge og piger op til 16 år.

Tid og sted

Hver torsdag i børnebiblioteket på Hovedbiblioteket i Aalborg kl. 16-18 (bortset fra i skolernes ferie).

Hvilken platform?

Vi stiller udstyr og Fortnite-kontoer til rådighed. Vi spiller primært på PC og Playstation.

Det hele er gratis. Medbring godt humør og spillelyst.

Tilmelding

Vil du være medlem af klubben, skal du bare møde op på dagen og henvende dig til medarbejderen fra biblioteket.

Hvem styrer løjerne?

Der er altid en medarbejder fra biblioteket til stede. Han/hun hjælper alle i gang og sørger for, at alle er med til at spille.

Kontakt:

Har du spørgsmål, så kontakt Christian Langelund Hansen på tlf: 99 31 44 06 eller mail: christian.langelund.hansen@aalborg.dk.