Kvinde ligger på badebro og læser i en bog

Forårets store læseoplevelser

28.04.22
Mette, Line og Vibeke anbefaler nye romaner.

Sæsonens nye romaner anbefalet af tre professionelle læseheste, Mette Krøjer, Line Hoffgaard og Vibeke Tillemann.

Hillary Clinton:  Tilstand af terror

Den nyudnævnte amerikanske udenrigsminister Ellen Adams kommer på sit livs opgave, da verden med et befinder sig i en tilstand af terror med flere bombeanslag rettet mod både Europa og USA. Effektiv spænding med stor læserappel.
Lån bogen Tilstand af terror

Hallgrímur Helgason: Tres kilo solskin

Finurlig og humorfyldt roman om nationen Island fortalt gennem en række skæve eksistenser i begyndelsen af 1900-tallet. For alle, der holder af atypiske romanfortællinger med lune og blik for sprogets mangfoldighed.
Lån bogen Tres kilo solskin
Lån e-bogen Tres kilo solskin

Anna Hope: Forventning

Historien tager udgangspunkt i en gruppe kvinder i og omkring London. De er meget forskellige, men de holder af hinanden og deres venskab holder - men ikke til alt. En pageturner med mange vinkler på livet, primært til kvinder.
Lån bogen Forventning
 

Catherine Ryan Howard: Intet

Spændingsroman, hvor historien udspiller sig set gennem en aldrende seriemorders øjne og gennem den bog, et af hans ofre har skrevet om ham.
For thrillerfans.
Lån bogen Intet 
Lån e-bogen Intet
 

Anna Elisabeth Jessen: Oblivion

Skæbnefortælling om en ung mands tragiske død, som fortælles gennem de forskellige personer, der var en del af hans liv, og beskriver de fortielser og fortrængninger, der får afgørende konsekvenser for alle omkring ham resten af livet.
Lån bogen Oblivion
Lån e-bogen Oblivion
 

Christina Baker Kline: De forviste

Da den unge guvernante Evangeline bliver forført og gjort gravid af sin arbejdsgivers søn, bliver hun fyret fra sin stilling, dømt og forvist fra 1840’ernes England til Van Diemen’s Land i Australien.
Lån bogen De forviste
 

Annegrete Kraul: Ofelia Betty

Da Elsa bliver sagsbehandler for den unge kvinde, Ofelia Betty, vækkes hendes gamle glæde ved jobbet. Desværre er systemets rammer snævre, og det er svært for alvor at hjælpe. For læsere af socialrealistiske romaner.
Lån bogen Ofelia Betty
Lån e-bogen Ofelia Betty
 

Elizabeth Macneal: Det forunderlige cirkus

Nells far sælger hende til et omrejsende cirkus. Det svigt viser sig at være adgangen til en ny, forunderlig verden med venskaber og et beundrende publikum, men der er en pris. For læsere af dramatiske, romantiske bøger.
Lån bogen Det forunderlige cirkus
 

B.A. Paris: Terapeuten

Alice flytter sammen med sin kæreste i et eksklusivt hus i London. Men ikke alt er som det ser ud. For dem, der holder af psykologiske spændingsromaner.
Lån bogen Terapeuten
Lån e-bogen Terapeuten
 

Kirsten Sonne: Den vilde

Efterforskningsleder Stina Funke skal opklare mordet på en uidentificeret mand, der bliver fundet i en bisonindhegning. Stridighederne om bisonerne blandt de lokale bliver hurtigt udgangspunktet for efterforskningen. For alle krimilæsere.
Lån bogen Den vilde
Lån e-bogen Den vilde
 

Mats Strandberg: Konferencen

Et dejligt konferencested danner rammen om et kommunalt seminar, hvor ni kolleger skal forsøge at finde hinanden igen. Samarbejdet vanskeliggøres dog en del, da en hævngerrig morder forvandler konferencen til verdens værste teambuilding.
Lån bogen Konferencen
 

Karin Wik: Kostskolen

På en fin gammel kostskole i de svenske skove bliver to elever fundet dræbt. Ingen ved tilsyneladende noget, og for en journalist bliver det skæbnesvangert at forsøge at rode op i skolens hemmelige moralkodeks. Pageturner for læsere af psykologiske thrillere.
Lån bogen kostskolen
Tags
Inspiration