Kvinde læser

Erotik til lange sommeraftener

Erotisk litteratur passer perfekt til de lange sommeraftener. Vi anbefaler syndige bøger, der gør dig stakåndet, får din puls til at stige, og giver duggede ruder.

Det kan være grænseoverskridende at skulle spørge en biblioteksansat om hjælp til at finde saftige bøger af den erotiske slags. Derfor er der nogen, der tyr til alternative metoder f.eks. ved at skrive på vores plakater, som du kan se i videoen herunder. I stedet for at skulle til at støve en sprittusch op og finde et sted at skrive dit spørgsmål, kan du også bare kigge i det udvalg, vi har fundet frem til dig herunder. Der er både noget til ørerne, noget klassisk, dansk erotik og nogle af de bedste fra udlandet.

Er der ikke noget for dig på listen, er der nok ikke andet at gøre end at tage ind forbi dit bibliotek og spørge os. Vi hjælper dig hellere end gerne, og vi kan sagtens lade være med at fnise og få røde kinder. Vi kan nemlig også godt lide at læse bøger af den helt lumre slags.

Erotiske Lydbøger

Erotik fra danske forfattere

Klassisk erotik

Noget af det bedste erotik fra udlandet