DIY - smykker med perler

19.05.20
Mangler du et matchende armbånd til din nye kjole? Eller skal bedstemor - eller din bedste veninde - have en hjemmelavet, flot gave?

Der er masser af muligheder for at kaste sig ud i leg med perler og få en masse lækre smykker ud af det.

Så i stedet for at købe et armbånd, kan du lave dit helt eget meget billigere. Og så er det samtidigt hyggeligt at sidde at nørkle med.

På biblioteket har vi flere anbefalelsesværdige bøger med masser af inspiration:

De to unge piger, Melia og Nanna, viser gennem fotos og gode tekstbeskrivelser, hvordan man kan lave de flotteste armbånd, halskæder og øreringe af perler. Der er forskellige sværhedsgrader, så alle kan være med. Følg Melia på smykker.by.melia og Nanna på pearljamcph på Instagram.

16 opskrifter til flotte øreringe, armbånd, halskæder og ringe, som man selv kan lave af perler. Med trin-for-trin vejledninger til at lave perlesmykkerne. Følg Margrethes fine profil på margrethes.perler på Instagram.

Skøn bog med forskellige flette- og knytteteknikker og mønstre. I starten af bogen står der, hvilke materialer, man skal bruge til at lave sit eget armbånd. Her kan både børn fra 6 år - og voksne - hygge sig med at lave mega flotte venskabsarmbånd.