Mandlig model i badebukser

Charme, selvtillid og Speedos

25.06.21
Tips til dig, der skal ud at lufte dine nye retro-badebukser.

Jeg fik opgaven at lave en lidt kæk nyhed i anledning af, at den lille, ikoniske badebuks, Speedoen, er blevet relanceret til badesæsonen 2021.

Efter at badebukserne i en årrække har fået længere og længere benlængde, så man omtrent tækkeligt kunne møde op i dem i banken på en casual fredag, så dukker den lille australske lycra-herretrusse pludselig op i modebilledet igen. 

Teorierne er mange. Er det det sidste års tids isolation, maskering og manglende kontakt med vores medmennesker, der viser sig i et pludseligt behov for at vise os frem? Eller er det bare modens loops, der viser sig i 60'er-modens genkomst?

2 krav til en Speedo-krop

Jeg havde fundet nogle titler frem på crossfitbøger og bøger med træning af mave og baller, og indledte artiklen med at sammenligne Speedo'en med kvinderes version af minimalistisk badetøj: Trekantsbikinien. Og så gik det galt.

For pludselig gik det op for mig, at når alle kroppe er bikinikroppe, så gælder det selvfølgelig også, at der kun kræves 2 ting til en Speedo-krop: Et par små badebukser og en krop.

Not us

Vi fra Aalborg Bibliotekerne ønsker altså IKKE at være ansstødssten til en ny me too-bølge. Badekultur er for alle, uanset form, størrelse og køn.

Hvis det alligevel er svært finder du i inspirationslisten nedenfor blandt andet bogen "Træn nærværksmusklen: Sommer". En specialudgave af "Træn nærværsmusklen med forslag til sanseøvelser, reflektionsøvelser, meditationsøvelser, yogaøvelser og kreativitetsøvelser, tilpasset sommer og ferie. Det holder længere end en sixpack.

Derudover har vi samlet nogle af de nyeste bøger om mandekultur, manderollen og manderollens historie. Spændende læsning på stranden, når du skal ud at lufte dine korte eller lange eller ingen badebukser.

Inspiration