Foto: Pavel Danilyuk / Pexels

Brætspil til julehyggen

Den kolde vind blæser, sneen fyger og mørket falder tidligt på. Det er tid til at sidde indenfor med lyset tændt, varme tæpper om sig, småkager i skålen og varm kakao i koppen. Og selvfølgelig et brætspil på bordet!

Her kommer en håndfuld anbefalinger til den spillelystne familie.

Myretuen

Her er en rigtig familiespilsklassiker. Hver spiller får sin farve af arbejdsomme myrer i form af magnetiske brikker. Fang så mange af dine modstanderes myrer, så hurtigt, at du bliver den første der kan samle myredronningen og vinde spillet! 
2-4 spillere. Fra 3 år.

King of Tokyo

Ryd bordet, for nu skal vi finde ud af hvem, der er det største monster i byen Tokyo. Tag styringen over Cyber Kitty, Gigazaur, The King eller et andet af de seks monstre, og riv, krads og flå dine modstandere med de rette terningeslag! King of Tokyo er en fantastisk blanding af Yatzy og monsterkamp!
2-6 spillere. Fra 8 år.

Unlock

Hvis du kan forestille dig et escape room omsat til brætspil ville det nok ligne spillene i ”Unlock-”serien. Her skal I løse mindre gåder for at regne det helt store mysterium ud og vinde spillet. Og det bedste er, at I spiller sammen, så der er ingen dårlige tabere. ”Unlock” findes i rigtig mange udgaver, og vi har indkøbt alle dem vi kunne få fat i, så der er masser at vælge mellem! 
1-6 spillere. Fra 10 år.

7 Wonders

Gennem tre tidsaldre skal du og dine modstandere forsøge at gøre netop jeres by til den største, den mest udviklede og den stærkeste af alle byerne i oldtiden. Det bruger I forskellige kort til, som I igennem de tre aldre kan udvikle og tjene point fra. ”7 Wonders” er en perfekt indgang ind i brætspillenes verden fordi så mange af de mekanikker, man kender fra andre spil er til stede her! 
2-7 spillere. Fra 10 år.

Castle Panic

Orkerne angriber! Der kommer trolde fra vest! Åh nej, de har en shaman med! ”Castle Panic” er et skønt og morsomt samarbejdsspil, hvor jeres slot bliver angrebet fra alle sider og I sammen skal forsvare det. Overlever I, vinder I sammen, men der er selvfølgelig kun en, der kan blive den største monsterdræber og få titlen som Master Slayer!
1-6 spillere. Fra 10 år.

Ecos: First Continent

I “Ecos” skal I forestille jer, at verden ikke ser ud som den gør; eller i hvert fald hvordan den kunne have været anderledes. Sammen skal I nemlig skabe verden fra ny, men I har selvfølgelig hver jeres idé om hvad der ville være bedst og dermed føre jer til sejr!
2-4 spillere. Fra 14 år.

Puslespil

Husk, at du også kan reservere og låne af vores op mod 100 puslespil!

Find alle vores puslespil lige her.

Tags
Inspiration