Bogcafé: Line, Mette og Vibeke anbefaler nye romaner

13.10.21
Se her, hvad Line, Mette og Vibeke anbefalede af nyere romaner til efterårets bogcafe.

Instinktet

Af Ashley Audrain
Amerikansk psykologisk drama om en families skabelse og destruktion, traumer og dysfunktionelle relationer mellem mødre og døtre nedarvet gennem generationer. For læsere af romaner om forældresvigt og barske dramaer om moderrollen.
Lån Instinktet af Ashley Audrain

Exit

Af Belinda Bauer

75-årige Felix Pink er frivillig i den hemmelige organisation “Exiters”, der yder passiv dødshjælp ved at våge over uhelbredeligt syge, der tager deres eget liv. En dag går det dog helt galt. En på en gang både lidt trist og morsom krimi.  
Lån Exit af Belinda Bauer
Lån Exit som ebog på eReolen.dk

44 kapitler om 4 mænd

Af B. B. Easton

Den frustrerede BB begynder at føre dagbog over ungdommens vilde sex-eskapader med en række bad boys vel vidende, at hendes kedelige ægtemand Ken læser med i smug. Langsomt får BB styret Ken i en langt mere tilfredsstillende retning. 
Lån 44 kaptiler om 4 mænd

Faldesyge

Af Randi Fuglehaug

Under ekstremssportsugen i Voss styrter en faldskærmsudspringer til jorden. Da det viser sig at hendes faldskærm er saboteret, starter lokaljournalisten Agnes Tveit sin egen efterforskning. 1. del af ny norsk krimiserie. 
Lån Faldesyge af Randi Fuglehaug

Den fortabte mand

Af Jane Harper

Vi er ude i den australske outback - langt væk fra alt. Ved en gammel gravsten finder man liget af Cameron Bright og det bliver starten på en hård periode for Bright-familien. Men hvorfor og hvordan døde Cameron? Krydsning mellem drama og spænding, en ægte slowburner.
Lån Den fortabte mand af Jane Harper

Kære barn

Af Romy Hausmann

En kvinde på flugt fra en årelang kidnapning påkøres og ender på hospitalet. Med sig har hun et intelligent, men mærkværdigt barn. Hvem er de, hvem er kidnapperen? En thriller med gåsehudseffekt til domestic noir-læsere. Bortførelse, psykopater, forældrerollen.
Lån Kære barn af Romy Hausmann
Lån Kære barn som ebog på eReolen

Hamnet

Af Maggie O’Farrell

Dramatisk og intens fortælling om William Shakespeares familie og deres liv i Stratford-upon-Avon. For læsere af historiske romaner og indlevende skildringer af familieliv og sorg.
Lån Hamnet af Maggie O´Farrell

Rosenkoden

Af Kate Quinn

Deres arbejde på Bletchley Park under 2. verdenskrig var tophemmeligt og kostede dem alle dyrt - men nu må de knække en sidste kode. Til læsere af historiske romaner og enhver med interesse for 2. verdenskrig. 
Lån Rosenkoden af Kate Quinn

Aftenens ubehag

Af Marieke Lucas Rijneveld

Intens og knugende roman om en familie i dyb sorg og om en børneflok, der langsomt falder fra hinanden. For læsere af ny litteratur, der holder af socialrealistiske familieportrætter. 
Lån Aftenens ubehag af Marieke Lucas Rijneveld
Lån Aftenens ubehag som ebog på eReolen

Samlede værker

Af Lydia Sandgren

Martin Berg fra Gøteborg er 50 år og har som prætentiøs forlægger en midtlivskrise. Var det virkelig det? Ambitiøs og bredt favnende roman til intellektuelt nysgerrige læsere. 
Lån Samlede værker af Lydia Sandgren

Glem mig

Af Alex Schulman

En gribende og personlig historie om alkoholmisbrug, medafhængighed og en søns kamp for at reparere og forstå sit problematiske forhold til sin mor. Blev kåret som Årets bog i Sverige. 
Lån Glem mig af Alex Schulman

Noget du ikke ved om længsel

Af Karen Strandbygaard

Efter flere mislykkede fertilitetsbehandlinger bliver det mere og mere klart for Maria, at hun nok ikke bliver mor. Hendes besættelse påvirker både hendes lovende karriere og forholdet til kæresten. Psykologisk roman om at længes og langsomt gå i stykker, især til kvindelige romanlæsere.
Lån Noget du ikke ved om længsel af Karen Strandbygaard

Tags
Inspiration