Bøger fra da (bedste)far var dreng – hvor mange husker du? 

23.05.21
Nostalgi af den hyggeligste slags i selskab med bøger fra da (bedste)far var dreng. 


Har du delt din barndoms bedste læseoplevelser med dine egne børn eller børnebørn? Der venter nostalgi af den hyggeligste slags i selskab med bøger fra da (bedste)far var dreng. 

Det var Palle, Pippi og Peter. En mis med blå øjne og en pandekageelskende bjørn. Totte og Lotte, Jakob og Joakim, Cirkeline og Cykelmyggen Egon. Bennys bukser brændte, Karius og Baktus hakkede og bankede i tænderne, og alle gik fra Snøvsen …

Er du også allerede blevet lidt varmere om hjertet? Barndommens bedste læseoplevelser sidder dybt i de fleste. Højtlæsningshygge på skødet af mor eller far og eftermiddage med næsen begravet i din yndlingsbog med tyndslidte – eller måske endda løse – sider. 

Giv historierne videre

Gode historier bliver ofte endnu bedre af at blive delt med dem, du holder af – og heldigvis lever mange af vores barndoms boghelte i bedste velgående på biblioteket.

Tag med på ’a walk down memory lane’ i selskab med et udvalg af alt fra alfabetklassikere til tegneserier og billedbøger nedenfor. Dine gamle favoritter kan måske give anledning til nye, gode læsestunder eller snakke om din barndom med næste generation.

Hvis du mangler inspiration til nyere bøger, du kan læse med dine (børne)børn, er der hjælp at hente i vores Guide til bedsteforældre'
Find Guide til bedsteforældre her.

Inspiration