4 brætspil om dyr

Må du ikke få kæledyr? Så snup de her brætspil i stedet for, og luk de vilde dyr ind i stuen!

Go, Go Little Penguin 

Pingvinerne er sultne, og du skal få dem frem til maden i dette skønne børnespil. Mor-pingvinen efterlader aldrig sin unge, men pas på, for den lille pingvin løber gerne fra sin mor. 
2-3 spillere, fra 2 år og op, 5-10 minutter pr. spil.

Dyr på dyr

Titlen er egentlig selvforklarende. Alle dyrene vil gerne lave en pyramide, så de prøver alle sammen at komme op at stå på krokodillens ryg – og siden hinanden. Slå med terningen og se om du kan stable alle dine dyr! 
2-4 spillere, fra 4 år og op, 15 minutter pr. spil.

Planet

I Planet gælder det om at få dyreliv til at opstå på netop din planet frem for dine medspilleres. Derfor skal du skabe de mest attraktive områder for netop de dyr, du gerne vil have ved at sætte magnetiske plader på din planet. Hold godt øje med hvor du sætter dem, for et fejltrin kan koste dig.
2-4 spillere, fra 8 år og op, 30-45 minutter pr. spil.

Dominant Species

Istiden kommer, og dyrene bliver nødt til at tilpasse sig! I Dominant species skal du sørge for, at det netop er den klasse af dyr (pattedyr, reptil, fugl, padde, araknid eller insekt), du styrer, der bliver den dominerende art! Her er der tale om et heftigt strategispil, der kan udfordre selv erfarne brætspillere.
2-6 spillere, fra 14 år og op, 2-4 timer pr. spil.

Tags
Inspiration