4 brætspil, du kan lære på 5 minutter

Vil du gerne spille brætspil, men orker ikke at sætte dig ind i flere siders regler? Snup et af disse brætspil og kom hurtigt igang!

Nogle gange har man bare brug for at komme i gang, og det kan du komme med disse 4 brætspil, som du kan samle op med det samme. Reglerne forklarer jeg lige her, så du skal bare hente spillet!

Loopin’ Louie

Beskyt dine høns! Så let kan Loopin’ Louie forklares, men hold nu op hvor jeg elsker det her spil! Louie flyer rundt i sin lille flyver, og det er dit job at skubbe ham væk fra dine høns. Den sidste, der har høns tilbage er vinderen!
2-4 spillere, fra 4 år og op, 10 minutter pr. spil.

Blitz

Blitz! er ikke bare hurtigt at lære, det er også hurtigt at spille, og så gælder det også om at være hurtig! Når der bliver vendt et kort skal du skynde dig at snuppe den genstand, hvis form eller farve ikke er på kortet. Den hurtigste vinder. Sådan!
2-8 spillere, fra 8 år og op, 20 minutter pr. spil.

Roll for it!

Roll for it! er ligesom Yatzy, bare nemmere og mere selvforklarende. Du får 6 terninger, der lægges nogle kort med forskellige terningekombinationer på bordet, også så skal du ellers rulle og matche dine terninger med kortene. Kan du matche dine terningeslag med et kort får du det, og pointene derpå. Først til 40 point er vinderen. Et perfekt pausespil!
2-4 spillere, fra 8 år og op, 30 minutter pr. spil.

Fluxx

Jeg plejer at præsentere Fluxx sådan her: ”Du starter med tre kort og så er der kun to regler. Træk et kort, og spil et kort. Og så eksploderer spillet!”
Og så let er Fluxx at lære. Ja, det kan udvikle sig til et kaos, men det er også hylemorsomt! Og så findes det med forskellige temaer som Fluxx: Batman og Fluxx: Cthulu!
2-6 spillere, fra 8 år og op, 5-30 minutter pr. spil.

Tags
Inspiration