3 nye fantasytegneserier for børn

Tag dit barn med på et dyk ned i en helt anden verden med tre smukke fantasytegneserier.

I disse dage dukker en hel masse rigtig fede fantasytegneserier for børn op, og dine børn skal da selvfølgelig læse dem alle sammen! Her er de tre, jeg synes I skal starte med.

Magiline – En dag bliver jeg fantastikolog.

”En dag bliver jeg fantastikolog” er første bind om Magiline, som rejser til øen Von, hvor hun skal være hele sommeren for at blive fantastikolog. Og hvad er så en fantastikolog? Jo, det er en, der ved alt om magiske væsener. Men måske er det ikke kun magiske væsener, Magiline kommer til at lære om…

Spøgelsesven – det første møde

Magnus er sammen med sin mor flyttet til den kedelige by Vandredal. Han har ikke let ved at få venner og mor vil bare have han skal lave sine lektier. Men en dag får Magnus fat i en gammel kattefigur, og nu kan han pludselig se spøgelsespigen Saga! ”Spøgelsesven” er en superflot tegneserie, som virkelig stiller skarpt på hvad det er at være en god ven.

Nordlys

Sonja er en helt almindelig pige fra Norge, der snart skal konfirmeres. Hun glæder sig ikke meget til selve konfirmationen, men hun bliver ovenud lykkelig for at se sin onkel Henrik, der er kommet hjem for at fejre hende. Men om natten bliver Sonja besøgt af en fremmed dreng med et gedekranie på hovedet, som tager hende med til en anden verden med trolde, vikinger og talende dyr. Alt i alt en helt fantastisk serie, hvor både bind 1 og 2 er udkommet!

Inspiration