Brætspil

3 brætspil til juleferien

I min familie betyder julehygge brætspil! De sidste mange år har vi spillet Ludo, men vi leder også altid efter noget at forny vores traditioner med. Her får du mine bedste forslag til brætspil til både juleaftensdag og resten af juleferien!

 

Santorini
Santorini er et fantastisk spil for 2-4 spillere, hvor det gælder om at opføre bygninger i den klassiske græske stil med flotte blå kupler. Overlist dine modstandere og kom op i højden for at vinde. Senere kan du også få nye evner ved hjælp af de græske guder. Santorini er sjovt, hurtigt og enkelt at lære – jeg elsker det!


City Blox
Hvad er bedre om morgenen juledag end at bygge med det konstruktionslegetøj, man har fået i julegave? Så hvorfor ikke kombinere byggeklodser med brætspil? I City Blox skal du bygge en bydel med både skole, hus og supermarked. Det er dog ikke til at forudse hvad der kan komme i vejen for dit byggeri, for alt kan ske. Jeg er vild med City Blox, som både handler om geometri, strategi og om at bygge med klodser!

Loopin’ Louie 
Hvis I har spist for meget af den gode julemad og trænger til at brænde lidt kalorier af, skal I spille Loopin’ Louie (eller tre-personers udgaven, Loopin’ Chewie).  Beskyt hønsene i din hønsegård fra at blive ramt af den tossede pilot Louie! Loopin’ Louie er dejligt finurligt og sjovt og et spil, hvor man virkelig skal op på mærkerne. Jeg anbefaler det til alle, uanset alder!

Inspiration