3 brætspil om sport

Nervepirrende cykelløb, kamelræs og kapløb i hurtige biler. De her sportsbrætspil har det hele!

Jeg har aldrig været den store sportsfan, men at spille brætspil om sport, det er lige sagen! Især de tre jeg har fundet til dig her. Kom med en tur til ørkenens sand, hvor du skal spille på hvilken kamel, der vinder et ræs, hop op på cyklen og træd til i cykelløbets sidste kilometer eller brug din fingerfærdighed til at skubbe din bil rundt i de vildeste kurver i et racerløb!

Pitch Car

Jeg er forgabt i Pitch Car! Især fordi det er perfekt til børnene, for der er næsten ikke nogen regler, og ingen komplicerede handlinger, man skal foretage. Det handler nemlig om at ”sparke” sin racer af sted med fingrene uden at falde af banen. Timevis af sjov med mange forskellige muligheder for banens opbygning!
2-8 spillere, fra 6 år og opefter. 30 minutter pr spil.

Camel Up

Så skal der spilles hasard! Sats dine penge på hvilken kamel, der vinder og træk store gevinster hjem, hvis du får ret! Det er ikke let at gætte rigtigt, men det er supersjovt at følge med i kamelernes ræs!
2-8 spillere, fra 8 år og opefter. 20-30 minutter pr. spil.

Flamme Rouge

Der er kun én kilometer til mål og dit cykelhold er selvfølgelig det, der skal vinde! I hvert fald, hvis du spiller dine kort rigtigt. De taktiske overvejelser er lige så store som manageren af et professionelt cykelhold må gøre sig, når du skal forsøge at navigere dit hold til sejr!
2-4 spillere, fra 8 år og opefter. 30-45 minutter pr. spil.

Tags
Inspiration