2 brætspil til de sultne (og 1 til de tørstige)

Er du sulten? Desværre kan du ikke spise disse brætspil, men de kan i hvert fald få tænderne til at løbe i vand.

Det bedste er at spise mad, det næstbedste er at lave mad. Er det tredjebedste så at spille om mad?

Måske, måske ikke, men her får du i hvert fald tre bud på spil om mad, som passer til børnene, til familien og til brætspils-”nørderne.”

Monstertorte

Monstre elsker kager næsten lige så meget som børn gør, og i dette spil skal du hjælpe monstrene med at finde de rigtige ingredienser, de skal bruge i deres kager! Monstertorte er perfekt til at træne motorik og præcision, for ingredienserne skal fiskes op af spilæsken med træskeer, og du må endelig ikke tabe dem!
2-4 spillere, fra 5 år og op, 15 minutter pr. spil.

A la carte

Hvis du ikke er en ørn i et køkken, kan du øve dig i at blive det med dette – lidt fjollede – spil. Jeg kan godt lide når spil har en taktil dimension, noget man skal røre og gøre med, og det har A la carte. Og det kan faktisk være ret svært at få det rigtige antal krydderier – af den rigtige slags – i sin pande, så maden kan serveres og ikke bare må ende i skraldespanden!
2-4 spillere, fra 8 år og op, 30 minutter pr. spil.

Chai

Her kommer vi til et spil, jeg ikke personligt har spillet endnu, men min kollega Anders var overstrømmende glad for det, så jeg vil nøjes med at sige, at jeg synes Chai ser helt vildt lækkert ud – og kan du lide te er det helt sikkert noget for dig!
1-5 spillere, fra 8 år og op, 20-60 minutter pr. spil.

Tags
Inspiration