10 fantastiske kostskoler

07.12.21
Har du nogensinde drømt om at gå på kostskole? Altså ikke en kedelig kostskole med regler og lektier, men en magisk en!

Der findes mange fantastiske kostskoler. Altså i bøgernes verden.

Her har vi fundet 10 bøger om virkelig fede kostskoler - du ikke kommer til at kede dig!

1. Den magiske

I "Roser & violer" ankommer fire piger til Rosenholm kostskole. Her finder de ud af, at Rosenholm er en skole for magikere.

"Magi og heltemod" er første del af serien "En magisk fortælling" - om pigen Brystal der kommer på et spændende fantasy-eventyr, hvor magi og magiske væsner pludselig bliver en del af hendes liv.

2. Den farlige

I "Paladin-profetien" bliver den ellers lidt kedelige Will optaget på en helt særlig kostskole. Intet er, hvad det ser ud til og Will kommer på et livsfarligt eventyr.

"Tomhedsfeber: jagten på Morrigan Crow" er tredje bind i Nevermoor-serien om Morrigan, som endelig skal endelig i gang med sin træning som Wundersmed. Men en stor fare truer Nevermoor.

3. Den nørdede

I "Explorer-akademiet" starter 12-årige Cruz Coronado på Akademiet - en kostskole for unge forskerspirer fra hele verden. Men der er noget mystisk på færde.

I "Kunsttyvene" får Adam og Niko fra efterretningstjenesten K.O.B.R.A. endnu en gang afprøvet deres evner til at samarbejde, da de tager til London, hvor en international kunsttyvebande vil slå til på et museum.

4. Den mystiske

"Sally, Glenn & vilde Maxi - mørkemageren" foregår på den mørke og dystre kostskole Gustenborg. En aften flytter Maximillian ind med 100 kufferter og et magisk pendul.

I "Mit navn er Justice - smuglernes hemmelighed" må Justine endnu engang opklare et mysterium. Men hvem af lærerne opfører sig mest mistænkeligt og hvorfor er det lige Justice, der skal være besøgsven for manden i det hjemsøgte hus?

5. Den mest almindelige

I serien "Roomies" bliver Sally sendt på kostskole. Nu skal hun både undvære alle sine venner og vænne sig til en masse nye rutiner.

I "Hjemme godt, men ude bedst" er Sally tilbage på kostskolen Egelund, hvor hun har fundet mange nye venner. Men da den gamle veninde Mia kommer på besøg, går det ikke helt, som Sally havde regnet med.

Inspiration