Vent på mig af Jennifer L. Armentrout
Vent på mig af Jennifer L. Armentrout

Vent på mig af Jennifer L. Armentrout

03.04.19
Et godt bud på, hvad du skal læse, efter at du har læst "Off-Campus", "Game on" og "The Royals"!

Jeg synes, at det er fedt at læse om unge mennesker, der er ved at finde deres ståsted i verden. Det er noget helt andet end at læse fantasy, og nogle gange kan det være tiltrængt at putte sig under tæppet med en bog med "realistiske" problemer, navne, man kender, og et samfund, der ikke ligger på en planet i en fjern galakse. Og hvem kan ikke lide en god kærlighedsroman fra tid til anden?

New adult har også den force, at personerne trods deres unge alder ofte har oplevet noget, der har efterladt dem med ar på sjælen. Sådan er det også med Avery, og selvom hun virkelig kæmper for at komme videre, hjælper det ikke. Og det hjælper slet ikke, at Cameron ikke vil give op, for hun ved jo godt, hvad det er, Cam vil have – og det kan hun ikke give ham! Selvom man måske vil tro, at det bliver for meget eller for amerikansk med personernes tidligere turbulente fortid, så synes jeg, at det passer til denne genre. For at udvikle sig og komme videre bliver de nødt til at bearbejde de svigt, som de har oplevet.

Et andet kendetegn ved new adult er kærlighedshistorien. Ofte vil begge parter hinanden, men de tør ikke indrømme det, og det kommer der en lang kamp ud af – hvem overgiver sig først til sine følelser? Vent på mig er dog ikke så let og uproblematisk som de tidligere nævnte titler, men Cam er alligevel virkelig charmerende og svær at lade være med at falde for. Især fordi han tager sig så godt af Avery. Han er dog ikke bange for at sige sin mening og gøre det klart, at det ikke er alt, han finder sig i. Det kunne jeg godt lide. Avery må selv komme til den konklusion, at hun vil have ham – og selv indse det, når hun har fucket det op igen.

Min anbefaling er i hvert fald, at hvis du har læst de andre serier, jeg har nævnt, så er Vent på mig helt sikkert også noget for dig!

Inspiration