Sendt til tælling af Kristen Callihan
Sendt til tælling af Kristen Callihan

Sendt til tælling af Kristen Callihan

03.04.19
Denne bog fik mig både til at grine, og den knuste mit hjerte. Hvis du har læst "Off-Campus"-serien, vil jeg varmt anbefale denne som den næste serie, du skal gå i gang med.

Jeg vil anbefale den, fordi det er en skøn historie, og ligesom med personerne i Off-Campus følte jeg mig blandt venner. Samspillet mellem personerne er fantastisk. De griner og hygger sig. Spiser sammen og går i byen. De irriterer og driller hinanden på kærligste vis, også selvom de kan hade hinanden, så støtter de op om hinanden. Den giver virkelig læseren en følelse af venskab og varme, og det elsker jeg den her slags bøger for.

Det er fedt, at vi hører fra både Drews og Annas synsvinkel, da det giver et godt indblik i, hvordan de tænker og føler. Samtidig er der ikke sparet på hede sexscener, der giver hjertebanken og rødmen i kinderne. Sex overtager på ingen måde hele historien, men de seksuelle spændinger mellem Anna og Drew er hele tiden til at tage og føle på, og man kan mærke deres kampe med, hvordan de skal reagere over for hinanden.

Der er masser af hotte fyre, og selvom de måske ikke altid opfører sig, som de burde, er der ingen tvivl om, at de elsker deres piger og vil gøre alt for dem. Hvilket bare gør, at jeg elsker dem endnu mere. "Battle Baylor" knuste virkelig mit hjerte og byggede det langsomt op igen! (I mit næste liv vil jeg gå på college i USA). Han er betænksom og kærlig, og han tør vise sin kærlighed over for Anna – også selvom hun ikke vil have den. Samtidig er han sårbar og tør ikke spørge om hjælp, når han har mest brug for det, og derfor har han brug for Anna, for hun ved, hvad han har brug for, og tør godt give ham det – også selvom det ikke altid ender pænt.

Udover en god kærlighedshistorie handler denne bog også om familiesammenhold – eller manglen på samme. For både Drew og Anna har mistet og er derfor usikre på, hvordan man elsker et andet menneske, når dette menneske kan forlade en. Det er desværre ikke noget, man kan forsikre sig imod, og derfor tror jeg, at det er vigtigt, at man finder en, som forstår ens indre og de følelser, man tumler med. Drew og Anna har mistet på forskellig måde, og selvom deres sorg er forskellig, sørger de begge stadig. De er gode til at hjælpe hinanden, og de opnår en form for forståelse af, hvad den anden har brug for, når sorgen rammer.

Selvom bogen indeholder tunge emner, og den fik mig til at græde, er det også en hyldest til livet og kærligheden. For vi er ingenting uden kærlighed, og når vi finder den rette, så ved vi det, og jeg er helt enig i, at penge ikke er en faktor, det vigtigste er, at man er sammen med den person, der gør en til den bedste udgave af sig selv. En, man er stolt af. At man laver det, man brænder for og elsker, for så elsker vi også livet og nyder det.

Inspiration