Riverdale - ud af byen af Micol Ostow

Riverdale - ud af byen af Micol Ostow

31.07.19
Ungdomsroman. Til alle Riverdale-fans er der godt nyt og mere drama!

Der er gået noget tid siden vi slap handlingen i "Riverdale - ud af byen" og dem der har set tv-serien har helt sikkert en fordel her. Jeg har endnu ikke set den, så jeg ved ikke hvad jeg er gået glip af - men der i hvert fald sket en del.

Der er stadig masser af drama, hemmeligheder og intriger. Sproget eller historien er ikke stor kunst, men det er underholdende og medrivende. Jeg læste bogen på en aften. Jeg kunne slet ikke lægge den fra mig igen. Lige som jeg troede det ikke kunne blive mere spændende, blev det det og så måtte jeg jo læser videre! Jeg var helt afskåret fra omverdenen mens jeg læste.

Gys og gru

Denne er en hel del mere skræmmende og uhyggelig end etteren. Den er nok lige på grænsen til gys. Der er i hvert fald mørke kældre, skumle lyde og tordenvejr der får strømmen til at gå. Jep, det er standartopskriften på en teenager gyserfilm og det fungerer bare virkelig godt. Som sagt, ikke stor kunst, men virkelig underholdende.

Vi følger stadig flere karakterer, men det er ikke forvirrende længere og vi lærer lidt om de små hemmeligheder de hver især går og gemmer for hinanden. Jeg tror bestemt der ligger meget mere under overfladen end man lige tror ved mange af personerne. Det gør også at jeg synes de er meget likeable. Som læser kan man relatere sig til dem og sætte sig ind i mange af de tanker og følelser som de har. Hvilket gør historien troværdig, selvom den er helt ude i skoven (bogstavelig talt...)

Vurdering

Bogen er til alle Riverdale-fans derude, men også til os der bare gerne vil læse en underholdende, medrivende og spændende ungdomsbog med masser af drama, hemmeligheder og løgne.

Inspiration