The pie shop cookbook af Erin Eberhardt Chapman

The pie shop cookbook af Erin Eberhardt Chapman

10.04.19
Kogebog: Hvem er ikke vild med tærter? Denne kogebog er et overflødighedshorn af lækre amerikanske tærter til alle os, der holder af at bage.

Amerikanske Erin Eberhardt Chapman, som er medejer af caféen The American Pie Company i København, serverer et væld af lækre opskrifter på søde tærter med amerikansk islæt.

Opskrifterne i bogen er inddelt i "Spring & summer pies", "Cream & citrus pies", "Autumn & winter pies", "Nuts & custard pies" samt "No-bake & frozen pies". Som en lille sjov detajle er der ved hver opskrift forslag til musik til at skabe den rette stemning til tærtespisningen. Bogen har også en FAQ om tærtebagning, en oversigt over køkkenredskaber og en række udførlige step-by-step-anvisninger med fotos til at lave den perfekte tærtedej.

En flot kogebog, som med garanti får mundvandet til at løbe. Der findes ikke mange kogebøger udelukkende om tærter, og denne bog er et fint alternativ til de mange øvrige kogebøger, som fokuserer mere på pynt og dekoration. Selvom titlen er amerikansk, er opskrifterne på dansk (en lille del af bogen er amerikansk). 

 

Inspiration