Nomade 44 af Karen Robards

Nomade 44 af Karen Robards

05.07.19
Intens spionfortælling om en pige der gemmer på en hel del hemmeligheder.

Gør dig klar til at blive blæst over af en hæsblæsende actionserie. Den kan nok ikke kategoriseres som stor kunst, men derfor er den stadig meget underholdende og medrivende.

Historien

Bianca St. Ives er lidt ud over det sædvanlige. Hun har haft unormal opvækst med rejser, tyverier, kampsport og meget andet. Nu er Bianca en smuk ung kvinde, der gemmer på mange hemmeligheder. Hun forsøger at holde et normalt liv i Savannah, samtidig med at hun begår utrolige indbrud og stjæler værdigenstande for mange millioner. Men et kup går galt og nu er Bianca udsat. Hun ved ikke hvem hun kan stole på og hun lærer også frygtelige hemmeligheder om sig selv og hendes barndom. 

Vurdering

Den her historie har alt: drama, spionudstyr, hemmeligheder, intriger, skyderier, hemmelige forsknings faciliteter i ufremkommelige bjerge, biljagter, tyverier, hede kyssescener og meget mere. Der er fuld knald på hele tiden. Mange vil nok mene det er useriøst og for meget og ja, det er det nok også, men engang i mellem er det ok at læse en bog hvor alting er for vildt.

Jeg fandt serien virkelig underholdende. Den er velskrevet og man får næsten helt selv pulsen op når man læser den. Jeg kan kun anbefale den. Den er den perfekte ferielæsning!
 

Inspiration