Måske en dag

25.05.21
Sanselig roman om forliste hjerter og musikkens inderste væsen. Sydney er musikstuderende og tror sig lykkelig, men da kæresten svigter hende, finder hun ly hos Ridge, som tilbyder hende et værelse i sin lejlighed.

Sydney kender egentlig ikke Ridge, men har lagt mærke til ham fra sin altan. Ridge’s musiske intuition er magisk, men en skriveblokering nager. Sydneys naturtalent for at skrive sangtekster og Ridge’s specielle situation bringer dem tæt sammen, meget tættere end de burde. Ridge har en kæreste, men samarbejdet med Sydney medfører en intimitet, som ikke burde finde sted. Men hvad stiller man op med et blindt hjerte, der ikke vil lytte til fornuft?

Colleen Hoover er kendt for sine episke kærlighedsromaner om forhold i knibe. Og hun er dygtig til det, for man bliver virkelig rørt af denne fortælling om knuste hjerter og håbet om – måske en dag – at finde sammen med den person, man ønsker at dele fremtiden med.

Find "Maybe Someday af Griffin Peterson" her på Spotify

Læs & lyt - romaner med musik i

Litteratur og musik taler til vores følelser. Til forårets tema "Sammen i bevægelse" i ugerne 18-22 er vi i følelsernes vold og sætter spot på litteratur, der bevæger. Vi anbefaler romaner, hvori musik spiller en væsentlig rolle. Læs romanerne, sæt musikken på og oplev samklangen mellem litteraturen og musikken.

Inspiration