Krimier to-Go - så længe lager haves

16.02.21
Gå på opdagelse i krimier, der er lige til at bestille via bibliotekets to-Go ordning

Er du løbet tør for læsestof? Trænger du til spænding mens du venter på næste pressemøde? Så er her vores bud på et par håndfulde gode krimier, der trænger til at blive hjemsendt i stedet for at stå på bibliotekets hylder og vente på genåbningen.

Krimierne kan bestilles via bibliotekets to-Go ordning. Tilbuddet gælder så længe lager haves.

Sådan henter du bøgerne med Biblioteket to-Go ordning

De blå titler på eReolen

Selv om det fysiske bibliotek stadig er lukket så er eReolen åben døgnet rundt. På eReolen kan du finde krimier både som e-bøger og lydbøger.

Bøger markeret med blåt e-bogs- eller lydbogsikon tæller ikke med i din normale udlånskvote. Du kan låne disse titler, selvom du har nået grænsen for din udlånskvote.

Her kan du se eReolens blå krimier på e-bog

Her kan du se eReolens blå krimier som lydbøger

Du kan også få inspiration fra vores anbefaling af ublodige krimier fra eReolen

Inspiration