I rampelyset

25.05.21
Den verdensberømte rockstjerne, Killian James, er stukket af fra det hele. Han nyder det stille og anonyme liv som nabo til Libby, der synger som en drøm. Men kan han undvære musikken?

”I rampelyset” er først del i serien om bandet ”Kill John” og dets medlemmer. Vi møder forsangeren Killian James, der er faret vild – både i sig selv, i musikken og i verden. Han møder den viljestærke Libby og langsomt hjælper hun ham tilbage på sporet. Da det går op for Killian at Libby er en virkelig dygtig musiker og sanger, overtaler han hende til tage på tour med ”Kill John” – Libby stiller en betingelse: ingen kan vide at de er et par. Men snart ved hele verden det og de må kæmpe for deres kærlighed – bl.a. igennem musik.

Musik fylder virkelig meget i denne bog, både den musik som Killian og Libby selv komponerer, men også kendte musiknumre de henviser til og synger, for at beskrive stemninger og følelser. Det er en fryd at læse om musik på denne måde og det er næsten synd at ”Kill Johns” musik ikke findes i virkeligheden.

Læs & lyt - romaner med musik i

Litteratur og musik taler til vores følelser. Til forårets tema "Sammen i bevægelse" i ugerne 18-22 er vi i følelsernes vold og sætter spot på litteratur, der bevæger. Vi anbefaler romaner, hvori musik spiller en væsentlig rolle. Læs romanerne, sæt musikken på og oplev samklangen mellem litteraturen og musikken.

Inspiration