Evelyn Hugos syv ægtemænd – Holder hypen fra TikTok?

16.04.23
Roman, der går bag facaden på det glamourøse og glitrende Hollywood, men også en bog om de løgne og hemmeligheder, der binder mennesker sammen. Romanen har været hypet på det sociale medie TikTok og fået en kæmpe fanskare.

Da Monique Grant bliver headhuntet til at skrive Evelyn Hugos selvbiografi, tror hun, at hun har skudt papegøjen. Det tror vi som læsere egentlig også, selvom vi godt kan regne ud, at der nok stikker noget under … men hvad? Evelyn Hugo har levet et interessant liv og nu vil hun afsløre alle sine hemmeligheder.

Som læser må man være tålmodig, for Evelyn Hugos store hemmelighed afsløres først til sidst i romanen. 

Det er en bog, der fascinerer. Den fortæller om et liv så langt fra det mange kender, at man har svært ved at forestille sig, hvordan det må være at fx have så mange penge, at man aldrig kan bruge dem alle. Og heri ligger det fascinerende. For Evelyn har ingen skrupler med at udnytte sig vej til toppen samtidig med at hun bibeholder sin integritet. Samtidig giver romanen et godt indblik i Hollywoodlivet med fester, kærlighed, utroskab og meget mere.

Vil du læse ”Evelyn Hugos syv ægtemænd”, så køber du billet til en rejse du sent vil glemme og som vil underholde, chokere og fascinere dig.

Er den Tiktok-hypen værd? Ja, langt hen ad vejen. Det er en underholdende og medrivende historie hele vejen igennem og især de slibrige detaljer fra Hollywood er sjove at følge med i.

Inspiration