De skandaløse af Simona Ahrnstedt
De skandaløse af Simona Ahrnstedt

De skandaløse af Simona Ahrnstedt

31.01.20
Tredje del i Simona Ahrnstedts serie om Wadenstierna Slottet.

Åh altså, alt det drama! Hvis du trænger til en bog fyldt med intriger, skjulte agendaer og romantik, så er Simonas bøger altid gode! Selvom de måske ikke efterlader en, med en dybere livsindsigt, formår de helt sikkert at underholde læseren.

Wadenstierna Slot

"Ægtepagten" og "Forpligtelser" havde også Wadenstierna Slot som omdrejningspunkt og det har denne også. Nu befinder vi os i 1600-tallet og det føles stadig troværdigt og jeg kan sagtens se slottet for mit indre blik. I denne er der fest og farver. Der indledes væddemål og lægges fremtidsplaner.

Gabriel er graven der kan få hvem end han vil, men han er i tvivl om hvad han inderst inde vil. Magdalena er den forsmåede kvinde, der forsøger at finde et ståsted i en verden, der ikke rigtig har plads til sådan en som hende. Hun vil samtidig gerne have hævn over den mand der knuste hendes hjerte og det kan Gabriel hjælpe med. Men det en farlig vej de begge bevæger sig på. Det ligger i kortene at de vil forelske sig - og ja, det sker selvfølgelig ikke uden drama.

Det er bestemt underholdende at læse om Magdalena og Gabriels aftale. Som læser ved vi fra start af hvordan det ender, men alligevel er rejsen derhen spændende og ret intens. Sproget er let og flyder godt, så vi er fanget fra start af.

Vurdering

Hvis du tidligere har læst Simonas bøger, skal du ikke snyde dig selv for serien om Wadenstierna. De kan også anbefales hvis du er vild med Lisa Klaypas' serier - disse foregår dog i England, men der er bestemt ikke skruet ned for dramaet, intrigerne eller romantikken.

Bestil "De skandaløse" af Simona Ahrnstedt her.
 

Inspiration