Bliv her af Elle Kennedy og Sarina Bowen
Bliv her af Elle Kennedy og Sarina Bowen

Bliv her af Elle Kennedy og Sarina Bowen

03.04.19
Canadiske Hailey er sikker på, at hendes anonyme yndlingsklient er den berømte ishockeyspiller Matt Eriksson. En dag bliver hun nødt til at levere en tjeneste personligt, og hun bliver ikke skuffet.

WAGs-serien udspringer af omgangskredsen for hovedpersonerne i Ham og Os, Wes og Jamie. Man behøver ikke at have læst dem, før man går i gang med WAGs, men jeg ville ikke være den historie foruden. Selvom det var første gang, jeg læste en erotisk historie med to mænd i hovedrollen, så bliver det behandlet rigtig godt, og snart glemmer man, at det er to mænd, og har i stedet fokus på, at det er to, der elsker hinanden.

I Bare en chance er det Jamies lillesøster, vi følger, og i Bliv her er det så en af Wes' holdkammerater, vi møder. Det er Matt Eriksson, som vi har hørt om i de foregående bøger. Han blev skilt, og hans liv faldt fra hinanden. Hailey, som Matt forelsker sig i, er også blevet skilt og skal, ligesom Matt, forsøge at finde tilbage til en normal tilværelse – og måske en fremtid med en ny kærlighed.

Skilsmisseemnet bliver behandlet rigtig godt, og som læser føler man meget med Matt, for alt det han må igennem. Samtidig har man en lille mistanke om, at der stikker mere under grunden for skilsmissen, end Matt har fået at vide. Der er lidt drama, der lige skal håndteres – hvilket det også bliver.

Som de andre bøger er denne let at læse. Den er helt bestemt underholdende, og jeg nød den lige så meget som de andre. Jeg hørte det meste af den som lydbog på vej til og fra arbejde, og igen fungerer det virkelig godt med en kvindelig og mandlig stemme, som oplæser. Det giver et rigtig godt spil imellem karaktererne.

Hvis du tidligere har læst noget af Elle Kennedy eller bare er vild med historier om kærlighed, drama, sex, smukke og selvstændige kvinder og lækre mænd, så kan jeg varmt anbefale denne. Der er en del sex deri, men det bliver ikke for meget og ikke for vildt. Det passer rigtig godt til historien og til Hailey og Matt.

Inspiration