Bare en chance af Elle Kennedy
Bare en chance af Elle Kennedy

Bare en chance af Elle Kennedy og Sarina Bowen

03.04.19
Jess Canning vil for én gangs skyld gerne vise sin familie, at hun har styr på sit liv. Affæren med den skøre og hjertevarme ishockeyspiller Blake Riley var bare en fejl ... ikke?

I de to første selvstændige bind i denne serie lærte vi Wes og Jamie at kende. Nu er turen kommet til Jamies lillesøster, Jess, som vi kort mødte i Os, hvor hun kom og passede Jamie, mens han var syg. Her mødte Jess også Wes' holdkammerat Blake, og det resulterede i en hed oplevelse i en massagestol. Sidenhen har Jess lagt Blake på is, men han har helt andre planer med hende. Blake er intens og passioneret omkring alt, hvad han laver, og det omfatter også Jess. Han må dog kæmpe sit livs kamp for at få Jess til at indse, at de passer sammen.

Som både Ham og Os er Bare en chance en hyggelig og underholdende kærlighedshistorie med to personer, der tydeligvis er tiltrukket af hinanden, men som ikke helt kan finde ud af at være sammen. Det resulterer i flere pinlige situationer, og jeg sad flere gange og grinede for mig selv. Der er et godt flow i historien, og den er hurtigt læst.

Hvis man er til new adult-bøger og tidligere har læst Off-Campus og Game on, så skal serien om Wes, Jamie og nu Jess og Blake helt sikkert læses. Det er feel good-litteratur, og det giver virkelig hjertebanken og smil på læben.

Inspiration