Andet bind i serien om familien Bridgerton

20.04.21
Endnu en underholdende og medrivende historie om familien Bridgerton

Den her slags litteratur er muligvis forudsigeligt, en smule stereotypt og ikke særlig originalt, men der er nu alligevel noget vildt charmerende og hyggeligt over at læse historier så fyldt med drama og romantik som fx ”Bridgerton”-serien er. 

Masser af drama

Skabelonen til historien i ”Den ugifte hertug” og denne er meget ens. Begge par lægger ud med ikke at kunne fordrage hinanden, men langsomt forandres dette til venskab og kærlighed. Anthony gemmer også på en hemmelighed, ligesom Simon gjorde, men også Kate har noget at skjule – om end hun ikke selv ved det. Netop de to scener hvor hun har allermest brug for Anthony er dem jeg bedst kan lide. Jeg kan godt lide at se hans parader falde og hvor meget han egentlig bekymrer sig for hendes velbefindende.

Historien foregår et år efter handlingen i ”Den ugifte hertug” og mange af de samme personer går igen. Jeg glæder mig efterhånden til at læse Colin Bridgertons historie – det bliver næppe kedeligt! Bogen er hurtig læst – det tog mig knap fire timer og siderne vender nærmest sig selv. Den er i hvert fald meget svært at slippe når først man er gået i gang. Jeg savnede lidt flere baller og fester, dem er der ikke så meget fokus på i denne som i historien om Daphne og Simon.

Vurdering

Hvis man er til 1800-tals romantik, drama, intriger, smukke mænd og henrivende kvinder, skal man ikke snyde sig selv for ”Bridgerton”-serien. Jeg glæder mig til at læse videre og ikke mindst til når næste sæson kommer på Netflix!
 

Inspiration