3 x hed historisk romantik

30.01.23
"Bow Street" er tre hede og underholdende romancefortællinger.

Vi befinder os i 1800-tallets England. Der er ikke sparet på drama, på forbryderjagter, på flotte kjoler eller hede øjeblikke.

Tre bøger med samme omgangskreds

Vi følger en gruppe personer der henholdsvis arbejder sammen eller hvis veje på anden vis krydses.

I "Elskerindens skygge" møder vi politiagenten Grant. En mørk aften redder han en smuk ung kvinde fra at drukne. Han tror hun er den beregnende Vivienne, der ernærer sig som højt betalt elskerinde for villige adelige mænd. Men der venter Grant en overraskelse - og et væld af nye følelser som han ikke er vant til at håndtere. Vivienne bærer dog også på en hemmelighed - kan de finde et fælles ståsted?

Sophia Sydney vil, i "Lady Sophias elsker" have hævn for hendes bror død. Hun søger derfor jobbet som assistent for den magtfulde Ross Cannon, chefen for Bow Street politi, som vi har mødt i "Elskerindens skygge". Han er ikke meget for at indrømme at han har brug for hendes hjælp og snart slår der gnister mellem de to. Kan Sophia se bort fra sin hævntrang og lade kærligheden sejrer?

Bow Street-agenten Nick bliver i "En pikant handel" sat til at finde den unge kvinde, Charlotte. Hun lever i skjul for at slippe for at blive tvunget til at fuldbyrde et arrangeret ægteskab. Et ægteskab som Charlotte bestemt ikke er interesseret i. Men kan Nick finde hende - og måske vil han hellere redde hende end sørge for at ægteskabet bliver fuldbragt.

Høj underholdningsværdi

Alle tre bøger er bygget op nogenlunde på samme måde, men selvom man godt kan regne ud at det ender godt, er bøgerne bestemt underholdende at læse. 

Der er ikke sparet på drama, hemmeligheder, kvikke bemærkninger og action ... både i og udenfor soveværelset. 

Inspiration