3 x hårdtslående romantik

23.01.23
"Bareknuckles Bastards" er tre hede og underholdende romancefortællinger.

Vi befinder os i 1800-tallets London. Her er der fart på - både i forretnings- og kærlighedslivet. Ikke alt er hvad det giver sig ud for at være og der er mange hemmeligheder og skjulte dagsordener der skal afdækkes. 

Tre bøger med samme omgangskreds

Vi følger en selvskabt families tre medlemmer og deres kvaler for at finde - og bibeholde kærligheden. Hvilket ikke er altid er en nem opgave. 

I "Ladyens løgn" møder vi Devon. Devon styrer Londons underverden med hård hånd, mens han kæmper en indædt kamp for at hertugen af Merwick ikke fører den slægt videre, som engang udstødte ham fra det gode selskab. Til et selskab møder han den gammeljomfuren Lady Felicity. Hun er ikke andre kvinder og er ikke bange for at give ham kamp til stregen. Dog lader en løgn til at forpurre hele deres fremtid og kan Devon se bort fra sine planer og leve lykkeligt med Felicity?

Hertugen af Merwick er ude efter hævn i "Hertugens hævn". Vi møder Devons bror, Whit, der ikke forventer at finde kærligheden, men Lady Henrietta har andre planer. Ikke alene vil hun gerne føre farens firma videre - selvom det er uhørt at en dame ejer en forretning, men hun er heller ikke bange for Whit. Men der er skygger i mørket der holder øje og det er ikke sikkert at de kan føle sig i sikkerhed for hertugens lange arme. 

Devon og Whits' søster Grace er født til en fornem titel, men har måtte flygte fra hertugens ondskab. I "Dronningens dilemma" er hun nu den ukronede dronning af Covent Garden, hvor hun ejer en storslået klub kun for kvinder. Grace har dog opgivet al håb for kærlighed, men måske finder den hende alligevel. 

Høj underholdningsværdig

Der er ikke sparet på drama, kampe - både i og udenfor soveværelset og ikke mindst et hårdtslående persongalleri, der ikke sådan udenvidere vil give op.

Der er masser af kvikke bemærkninger og hver bog har sin egen charme, samtidig med at de danner en storslået historie om familie, ære og kærlighed. 

Inspiration