Hvad er dog det for en årstid af Ralf Butschkow
Hvad er dog det for en årstid af Ralf Butschkow

Hvad er dog det for en årstid af Ralf Butschkow

03.04.19
Find alle de skøre detaljer og fejl i denne sjove findebog om årstiderne. En sjov bog at gå på opdagelse i for piger og drenge fra 4+ år.

En find-fejlene-bog om pigen Lisa, som skal rydde op på sit værelse. De mange ting får hende til at tænke på alt det, hun har oplevet i løbet af året. Bogen præsenterer herefter Lisa og hendes hund Popcorn i forskellige miljøer og årstider med typiske aktiviteter; forår i byen og i kolonihaven, sommer på stranden og på ferie i bjergene, efterår på landet samt vinter på skiferien og i byen. Meget er ikke, som det plejer at se ud: Nogen støvsuger græsplænen i kolonihaven, et badekar står midt på stranden, og der sidder en snemand i skiliften.

Der er meget at se på i denne kulørte findebog. Niveauet er lettere, og detaljeringsgraden noget mindre end i Flunkerne. Bogen inspirerer til at finde alt det, der ser forkert eller sjovt ud, samtidig med at man kan få en snak om årstiderne og dertilhørende aktiviteter. Historien har få sætninger på hver side, og det er ikke direkte en fortløbende historie, men mere nedslag i forskellige miljøer. Bagerst er der en side med løsningerne.

Der findes fire andre En "find fejlene"-bog af samme forfatter, hvis denne er et hit.

 

Inspiration