Drengen, der fik ting i hovedet 3 – Hjælp jeg er klog! af Kasper Hoff

Børneroman. Drengen Karl, som får ting i hovedet, rammes denne gang af en masse bøger og bliver meget klog. Men han opdager også, at det ikke altid er godt at vide alting.

I den trejde bog i serien om 'Drengen, der fik ting i hovedet' er alt, som det plejer. Karl får stadigvæk alting i hovedet. I denne bog lukker Statsministeren biblioteket. En helikopter henter alle bøgerne i et net, men det går selvfølgelig galt, og Karl får alle bøgerne i hovedet. Bum! Alle siderne i bøgerne er blanke og vupti al viden fra bøgerne er forsvundet ind i Karls hoved. Han gider ikke længere gå i skole for han er klogere end alle. Han beslutter sig for at deltage i tv-programmet Vind en milliard – og vinder. Samtidig med at Karl bliver utrolig klog går internettet i stykker og reparationsbogen plejer at kunne lånes på biblioteket, men biblioteket er jo lukket. Ingen kan huske ret meget, internettet virker ikke og statsministeren har lukket biblioteket.

Der er også noget med Gud, som bliver lidt sur og et giga stort bjerg af pandekager, men det må du selv læse om. Kasper Hoff har endnu engang skrevet en mega sjov, kaotisk og fuldkommen herlig bog om Drengen, der fik ting i hovedet. Denne bog er for alle, som elsker bøger – og for dem, som tror internettet er svaret på alt.