Den rustne verden - motorhjerte af Adam O
Den rustne verden - motorhjerte af Adam O

Den rustne verden - motorhjerte af Adam O

19.11.19
Højtlæsning. De fire søskende, Lærke, Peter, Bowie og Ramona, er nu hos deres morfar, men er ikke nødvendigvis i sikkerhed.

Andet bind i serien om "Den rustne verden", hvor bind et, "Flugten fra Danmark" handlede om de fire søskendes flugt gennem et Danmark dækket af skrald. De er nu hos deres morfar i Sverige, men de er langt fra i sikkerhed. For på deres rejse opdagede de sandheden om Onkel Dunkel.

Handlingen

Lærke, Peter, Bowie og Ramona er nu hos deres morfar, men Systemet er efter dem. De vil nemlig have børnene til at lyve om hvad der virkelig skete i Danmark - men de nægter! Systemet er dog ikke bange for at bruge beskidte metoder og de kidnapper derfor deres forældre og har nedfrosset dem. For at tø dem op igen, vil de have børnene til at lyve.

Det vil de selvfølgelig ikke og sammen med morfar og hans hjemmebyggede robot, Esmeralda - en kæmpe bil fyldt med alt hvad de behøver - flygter de. De begiver sig tilbage til Danmark for at finde robotten, Skrot. De lærer nemlig at i hans hukommelse er beviserne imod Systemet og Onkel Dunkel.

Nu skal de bare klare at komme til Danmark - og tilbage igen i ét stykke!

Vurdering

Dette er en underholdende, spændende og hæsblæsende historie om sammenhold og loyalitet. De fire søskende er opfindsomme og vildt seje og de giver ikke bare sådan op. Nyd historien sammen med de flotte dobbeltsidede illustrationer til hvert kapitel.

 

Bestil "Den rustne verden - motorhjerte" af Adam O her.

Inspiration