Den anden historie af Neil Patrick Harris

Den anden historie af Neil Patrick Harris

15.05.19
Den anden historie om de magiske møgunger hvor venskab og magi er temaer.

Jeg synes at Neil Patrick Harris har fat i den lange ende. Det er en underholdende historie og den er anderledes end så meget andet børnelitteratur der bliver udgivet. Det er ikke helt fantasy, men måske derhen af. Der er masser af magi og tryllekunster - også nogen man selv kan lære, og det vil også gå rent ind hos målgruppen. Samtidig er der godt med humor, så den er bestemt også underholdende at læse.

Fortællingen er også spændende, for som læser holdes man i armslængde fra sandheden hele tiden og man må selv lægge brikkerne til puslespillet. Det fungerer rigtig godt. Handlingen er også hurtig og actionpræget - der er ikke meget tid til at stoppe og trække vejret, men det gør ikke noget, når flowet er godt og siderne vender sig selv.

Personerne er også meget nemme at relatere til. I første bind var det Carter der var hovedperson og i denne er det så pigen, Leila, vi følger mest. Hun er udbryderdronning, forældreløs og usikker på om hendes adoptivfædre virkelig elsker hende. Det er nemt at føle hendes usikkerhed, men også stolthed når trylletricks virker eller hun stråler på anden vis. De andre møgunger er stadig med og jeg glæder mig til at lære dem bedre at kende.

Hvis man er til magi, tryllekunstner, venskab og humor, så skal man kaste sig over denne serie. 

Inspiration