Den 10. ring af Kasper Hoff
Den 10. ring af Kasper Hoff

Den 10. ring af Kasper Hoff

02.04.19
Kalle er en helt normal dreng, eller er han nu også det? En dag opdager han en altafgørende sandhed om sig selv, og hans liv er forandret!

Kalle bor sammen med sin far og mor. Han er bedste venner med Anita, og så har han en hang til ballade. Efter en dag med en ekstra slem oplevelse overhører han sin far og mor sige, at han jo ikke er deres biologiske søn, og at det snart må være på tide at fortælle det. Forældrene fortæller, at de fandt ham i haven, og at de hvert år på hans fødselsdag finder en guldring samme sted. 

Kalle beslutter sig for at undersøge sagen sammen med Anita, men det får store konsekvenser for Kalle at opdage sandheden. For ikke alene er han ikke fra denne verden, men han er også trold, og trolde har det ikke godt med regler. Så selvom Kalle forsøger, ender han med at såre en del mennesker omkring sig. 

Efterhånden går det op for Kalle, hvorfor de mystiske væsner vil hævne sig på menneskene, og han ved ikke, hvad han skal gøre. Hvem vil han hjælpe? 

Kasper Hoff har skrevet endnu en spændende og underholdende historie for de 9-13-årige. Der er masser af illustrationer undervejs, og det gør historien levende at læse. Samtidig er der også en morale om, at vi skal huske at passe godt på naturen – for hvis ikke vi gør det, hvem skal så?

Inspiration