Bogforside af 5 minutter i godnat

5 minutter i godnat

05.11.19
Højtlæsning. 12 korte godnathistorier med de kendte og elskede Disney-figurer på nye eventyr.

Er I Disney-fans hjemme hos jer, er dette en samling godnathistorier, der vil vække glæde og genkendelse. Historierne er tilpasset i længde, så de kun tager omtrent 5 minutter at læse ved sengetid. Da man bogstavelig talt dumper lige ned i universet uden forudgående introduktion og mange af historierne er nye, er det en fordel at kende til de originale historier med Aristocats, Peter Pan, Pinnochio og alle de andre. Bogen vil være et hit for de ca. 4+ årige ved sengetid eller til en hyggelig højtlæsningsstund.
 

Disneys elskede klassikere

De fleste voksne kender sikkert de klassiske historier om ”Peter Pan”, ”Robin Hood”, ”Pinocchio”, ”Bambi”, ”Junglebogen”, ”101 dalmatinere” og ”Alice i eventyrland”, men hånden på hjertet mon det så ikke skyldes Disneys filmatiseringer mere end de originale romaner, som fødte disse fantastiske figurer? De har overlevet tidens tand og er stadig populære godt hjulet på vej af Disney. ”Lady og Vagabonden”, ”Dumbo” og ”Aristocats” er til gengæld 100 % Walt Disneys egne opfindelser. Alle disse elskede figurer og et par af nyere dato, ”Lilo & Stitch” og ”Løvernes konge”, kan opleves i denne samling af korte historier.

Et charmerende gensyn

Det er ikke historier af højeste kvalitet set i et børnelitterært lys, men på genrens præmisser leverer de det, de skal: et charmerende og farverigt gensyn med de elskede figurer og underholdende historier, som nok skal fange målgruppen. Billedsiden er selvfølgelig de originale flotte illustrationer, som vi kender fra filmene og historierne er hyggelige med garanti om en lykkelig slutning. Bogen egner sig også godt som ”overgangsbog” fra billedbøger til højtlæsningsbøger, da mængden af tekst og billedsiden er lige tilpas doseret til at fastholde interessen.

Bestil "5 minutter i godnat" her

Inspiration