Vestkongens datter: Jagten på den Magiske Blomst af Anette Ellegaard

09.10.20
Letlæsning. Vellas lillebror er alvorligt kvæstet. Kun saften fra en magisk blomst, der ikke er set i 50 år, kan redde hans liv. Vella sætter alt ind på at finde blomsten, men det er en vanskelig opgave og en kamp mod tiden.

Er du til spænding fra start til slut, så er det denne bog du skal læse! Læs den selv og læs den for dine forældre, så I sammen kan få glæde af denne fantastiske serie om pigen Vella.

Vella er på jagt efter en magisk blomst for at redde hendes bror Nino. Han er faldet ned fra et træ og blod løb ud af øret. Han har ikke lang tid igen, mener den kloge kone. Vella begiver sig ud på en hæsblæsende rejse mod det forbudte øst for at finde Duenæb, den magiske blomst, der kan redde hendes bror.

Anette Ellegaards eventyrlige bog skaber et godt grundlag for den gode samtale om sorg, død og magi. Magi kan noget og det beviser denne historie så fint. Jagten på den Magiske blomst minder om Clara-Amalie Vorre-Grøntveds serie "Ella og den magiske regn" (find serien her), som handler om gadepigen Ella, der redder en prins, men kan hun stole på ham eller skal hun overlade ham til hoflægen, som ikke har helt rent mel i posen?!

Jagten på den magiske blomst er lix 12 og kan læses fra 9 år. Find den ved letlæsningsbøgerne mærket med blå plet eller reserver den herunder.

Inspiration