Rigtige hekse HADER børn!!!

24.09.21
Først finder man ud af, at hekse findes i virkeligheden, og at de HADER børn. Og så møder man alle Englands hekse - på én gang!

Heldigvis har vores hovedperson godt selskab af sin vidende og cigarrygende mormor og en god portion gåpåmod, så mon ikke de finder en løsning?

Det skal ikke være nemt

Rigtige hekse har mange kendetegn. Problemet er bare, at de er godt skjult af sko, handsker og parykker. Så det er kun, hvis man tænker sig godt om og lægger det hele sammen og er lidt heldig, at man måske i tide finder ud af, at man står overfor en ægte heks – forhåbentlig inden hun forvandler en til en frø eller smider en ud over klippekanten.

Én lille dreng mod alle Englands hekse

Uha da. Én heks er slem nok, men da hovedpersonen pludselig står overfor alle Englands hekse på én gang, ser det sort ud! De vil forvandle alle børn i hele England til mus, så deres egne forældre vil slå dem ihjel. Hvad gør man så?

Roald Dahls uhyggelige fortælling ”Heksene” er genudgivet i 2017 med flotte og gyselige illustrationer af John Kenn Mortensen, og den er klart en læsning værd. For både børn og voksne, hver for sig eller sammen.

Inspiration