Næstsidste bog i "Amulet"

10.02.22
Næst sidste bind i "Amulet"-serien - afslutningen nærmer sig!

Vi er ved at nærme os slutningen. Kan I mærke det? Mens I læser ”Supernova” frygter I for hvad der vil ske. Hvem vi skal sige farvel til. Om det hele ender godt. For I og jeg ved, at der kun er et bind tilbage. Et bind der skal afslutte hele denne storslåede historie. Det bliver virkelig hårdt.

Kontroltab og krig

I dette næstsidste bind har Emily mistet kontrollen over sine stenvogterkræfter og er fanget et sted i sin egen underbevidst hvor hun kæmper en hård kamp om at få kontrol over sig selv igen. Samtidig er Navin og de andre i modstandsbevægelsen ved at gøre sig klar til det endelige slag mod elverne og deres mystiske herre. Men kan de nå at få alle klar inden slaget skal stå?

Episk tegneserie

Jeg har sagt det før, og jeg siger det gerne igen: ”Amulet” er en fantastisk serie og jeg er så glad for at den endelig bliver færdigoversat. For mig er det bare en serie der har det hele. Den er spændende. Den har et godt plot og nogle troværdige, om end nogle gange irriterende karakterer. Illustrationerne er – når man har vænnet sig til dem – virkelig smukke og passer rigtig godt til historien. Den kan læses fra 9 år og opefter, og jeg vil vove den påstand, at både unge og voksne læsere, vil finde den yderst vanedannende. 

Forhåbentlig kommer næste bind snart, men samtidig gruer jeg for at læse det. Heldigvis kan jeg jo så kaste mig over serien en gang til og læse dem uden stop. I hvert fald: læs den! 
 

Inspiration