Guldtårnet af Cassandra Clare

28.03.19
Afsluttende bind i serien om Callum Hunt er god, og det var trist at sige farvel til en spændende serie!

På sit sidste år på Magisterium skal Callum Hunt endnu en gang kæmpe for overlevelse. Ikke blot sin egen, men også sine venners og hele det magiske samfunds. Det går ikke stille for sig, og der er et par tvists undervejs, jeg ikke havde set komme, men som jeg ville ønske, der var blevet gjort mere ud af. Læseoplevelsen er bestemt ikke dårlig, men jeg ville gerne have haft mere.

Sproget er godt, og historien er bestemt spændende. Personerne har udviklet sig godt i løbet af serien, og nu skal vi se, hvad de virkelig dur til. Som mange andre afsluttende bind i serier er det nu, de skal stå deres prøve. Der er også en stor sandhed, der bliver afsløret, og der er liv, der bliver forandret for altid. Jeg synes, at de første bind i serien er de bedste, men hele serien er bestemt værd at læse.

Hvis man har læst Harry Potter, kan denne serie varmt anbefales. Der er både venskab, en lille smule kærlighed, en masse magi og mystiske væsner og masser af action. Det hele spiller rigtig godt sammen, og selvom der var irritationsmomenter, kan jeg rigtig godt lide serien.

Tags
Inspiration