Forsiden af De falske liv af Boris Hansen

De falske liv af Boris Hansen

13.01.23
Holy moly! Hold nu op for en læseoplevelse.

Ikke den svære to’er

Boris Hansen formår på flotteste vis at beholde det ekstremt høje niveau, som han lagde for dagen i første bind. For læseren føles det ikke som den svære to’er, men nærmere en forlængelse af etteren. Boris formår i hvert fald at ramme hovedet på sømmet.

Der er stadig masser af action, masser af brødkrummer og ledetråde. Det er imponerende, at Boris kan holde styr på det hele. Det må kræve et overblik uden lige. 

Tempoet er højt, og siderne vender virkelig sig selv. Som læser må du bare have mere og mere indtil sidste side er vendt, og du endnu en gang sidder mindblown tilbage og faktisk er lidt i tvivl om, hvad du har læst.

Et dybere kendskab

I ”De falske liv” kommer vi endnu tættere på vores hold af fiktionsagenter. Vi lærer dem og deres hemmeligheder bedre at kende og hermed også, hvorfor de agerer, som de gør. Men selvom vi bliver klogere, er der alligevel stadig usagte ting, vi intet kender til. Der er kun kradset i overfladen, og der gemmer sig helt klart mere. 

En enkelt ting skal dog siges – selvom den er slået op som ungdomsbog, kræver det altså virkelig sin læser at være med her. Der er så mange ting at holde styr på, og det kan være svært at holde tungen lige i munden. 

Pragteksemplarisk fantasy

Bogen er et pragteksemplar inden for dansk fantasy. Den er original, utroligt medrivende og velskrevet. Det hele føles gennemført, og bogen er virkelig svær at lægge fra sig, når først man er gået i gang.

Inspiration