MCH Musical præsenterer Ole Lund Kirkegaards "Otto er et næsehorn"
MCH Musical og AKKC

Vind billetter til ”Otto er et næsehorn”

Tilmeld dig nyhedsbrevet for børnefamilier og mød Topper og Viggos meget sultne næsehorn Otto i efterårsferien.

„Jeg er vel nok en heldig kanut. Sådan en blyant har jeg altid ønsket mig.“ - Og hvem har ikke det?

Hvad der begynder som et par streger på tapetet, træder pludselig på magisk vis frem og bliver lyslevende med hud og horn og glubende appetit på alt fra rugbrød til møbler og gardiner. Næsehornet Otto vækkes til live igen, når MCH Musical opfører Ole Lund Kirkegaards udødelige klassiker.

Magien foregår i Aalborg Kongres og Kultur Center i skolernes efterårsferie i uge 42. - Og du har mulighed for at vinde fire billetter lige her!

Alt du skal gøre er at tilmelde dig Aalborg Bibliotekernes nyhedsbrev for børnefamilier – inden torsdag den 29. september - og i nyhedsbrevet, som lander i din mailboks den 30. september, tilmelde dig selve konkurrencen.

Aalborg Bibliotekernes nyhedsbrev for børnefamilier bugner hver måned af inspiration og vores bedste anbefalinger af alt fra bøger, film og spil til info om børnearrangementer og konkurrencer til dig, der har i børn i alderen 0-12 år.

Tilmeld dig Aalborg Bibliotekernes nyhedsbrev for børnefamilier

Vinderen udtrækkes blandt alle nyhedsbrevets abonnenter.

Læs mere om forestillingen på akkc.dk

Vil du læse foran og klappe Otto før alle andre - eller måske møde Hodja, Lille Virgil, Orla, Frode eller nogle af alle de andre rødder i Ole Lund Kirkegaards eventyrlige univers – har vi samlet et godt udvalg nedenfor.

Inspiration