Vind 2 spændende bøger inden for naturvidenskaben

09.09.21
Vi sætter to spændende bøger på højkant for alle abonnenter af vores nyhedsbreve.

Oceanarium

Den nyeste tilføjelse til den populære serie Velkommen til museet dykker ned under havoverfladen og ser nærmere på det utrolige væld af liv, der lever i vandet. De som altid betagende illustrationer viser os bittesmå mikro-organismer og gigantiske hvaler, farverrigdom hos fisk, snegle og gopler, mangearmede blæksprutter og andre betagende væsener. 'Oceanarium' udkommer til oktober.

Vil du være med i konkurrencen om 'Oceanarium', så tilmeld dig vores nye nyhedsbrev for børnefamilier med børn i alderen 0-12 år, hvor du i førstkommende nyhedsbrev har mulighed for at tilmelde dig konkurrencen. Vi trækker lod både blandt eksisterende og nye abonnenter.

Tilmeld dig nyhedsbrevet for børnefamilier her

Gopler ældes baglæns

Nicklas Brendborgs bog om aldring, sundhed og livsstil er den mest reserverede fagbog for tiden. I denne populære naturvidenskabelige bog får vi den nyeste forskningsbaserede viden om "antiaging" samt praktiske råd om fx kostvaner, motionsrutiner og vigtig social kontakt.

Vil du være med i konkurrencen om 'Gopler ældes baglæns', så tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvor du i førstkommende nyhedsbrev har mulighed for at tilmelde dig konkurrencen. Vi trækker lod både blandt eksisterende og nye abonnenter.

Tilmeld dig nyhedsbrevet her

Aalborg Bibliotekernes nyhedsbreve udkommer hver 14. dag med nyheder om biblioteket, inspiration, anbefalinger, arrangementer og konkurrencer direkte til din mail.

Inspiration