Billede af mange mennesker der er til arrangement på Aalborg Bibliotekernes Hovedbibliotek
Masser af mennesker til arrangement på Hovedbiblioteket før corona

Vi genstarter Aalborg sammen med en masse fede arrangementer

Anders Kofoed, Flemming Quist Møller, Vigga Bro, Maren Uthaug, Julie Midtgaard og Souvenirs er bare nogle af dem, du kan møde til en række arrangementer, der skal være med til at genstarte Aalborg efter en lang periode i coronadvale.

Arrangementskalenderen bugner med spændende aktiviteter, og mange af dem er en del af indsatsen #ViGenstarterAalborgSammen, som skal hjælpe med at få gang i livet og kulturen i Aalborg Kommune efter lang tids nedlukning og restriktioner.

Aalborg Bibliotekerne og Ordkraft samarbejder med en masse spændende mennesker og organisationerne om en bred palette af oplevelser, hvor der med stor sandsynlighed også er noget for dig.

Du finder liste over #ViGenstarterAalborgSammen-arrangementerne under denne artikel.

Vi har mange flere arrangementer i kalenderen end dem, vi har nævnt her. Find alle arrangementer og oplysninger om, hvordan du tilmelder dig lige her.

Hold også øje med hashtagget #ViGenstarterAalborgSammen for flere kulturarrangementer i hele Aalborg Kommune.