Vent med at aflevere til bibliotekerne åbner igen

Du behøver ikke aflevere det, du har lånt, mens bibliotekerne er lukket. Heller ikke hvis afleveringsfristen overskrides.

Du kan trygt beholde det, du har lånt på biblioteket, indtil vi åbner igen. Vi foretrækker faktisk, at du beholder dine biblioteksmaterialer, så længe vi har lukket. De fleste af vores medarbejdere er hjemsendte, og vi har derfor ikke mulighed for at håndtere så mange materialer.

Der vil ikke komme gebyrer på, selvom du overskrider afleveringsfristen. Med andre ord kan du lige nå at læse den sindsoprivende krimi, du mangler slutningen på, færdig.

Se bort fra påmindelser fra appen

Vi er opmærksomme på, at appen Biblioteket fortsat sender påmindelser ud, når et materiale, du har lånt nærmer sig afleveringsfristen. Dem og eventuelle hjemkaldelser kan du se bort fra, indtil bibliotekerne åbner igen. Der vil ikke blive lagt gebyrer på det, du har lånt med hjem.

Da appen blev designet, var der ikke lige nogen, der havde forudset den situation hele verden er i nu, så den slags notifikationer fra systemet er ikke sådan lige at slå fra.

For at opsummere: Nyd dine biblioteksbøger, -film, -spil, -musik osv. og aflever i god ro og mag, når bibliotekerne er åbne igen.

Ønsker du at låne noget mens bibliotekerne er lukket, kan du bruge Biblioteket to Go, som du kan læse mere om her.