Varm op til jul - Vind 2 julebøger

03.11.21
Vi sætter to spændende bøger på højkant for alle abonnenter af vores nyhedsbreve.

Alle tiders bøger vi læser til jul

En skattekiste fuld af gamle og nye børnebogsklassikere. Læs eller genlæs 'Peters jul', 'Den lille pige med svovlstikkerne' og Astrid Lindgrens 'Lotte kan nemlig alt – næsten'. Et af de nyere bud på en god julehistorie i samlingen er Kim Leines 'Drengen der drog nordpå med sin far for af finde julemanden'.

Skal du være med i konkurrencen om bogen, så tilmeld dig nyhedsbrevet for børnefamilier

Julen hos Valdemarsro

Julekogebog fra Valdemarsro, hvor man næsten kan dufte og smage julen. “Valdemarsro jul” indeholder over 150 klassiske og nyudviklede opskrifter på alt fra julens småkager og konfekt til julefrokosten og den klassiske julemiddag. “Valdemarsro jul” er en skøn kogebog, du kan hive frem jul efter jul.

Skal du være med i konkurrencen om bogen så tilmeld dig nyhedsbrevet for voksne her

Aalborg Bibliotekernes nyhedsbreve udkommer hver 14. dag med nyheder om biblioteket, inspiration, anbefalinger, arrangementer og konkurrencer direkte til din mail.

Inspiration