Tør du møde Store monster og Lille Monster?

31.01.20
Hvad skal der til, før du tør gå alene igennem en mørke tunnel? Skal du have lidt lys eller holde en god ven i hånden? Besøg børnebibliotekets aktuelle udstilling om Store Monster og Lille Monster.

"Store monster Lille Monster" er en interaktiv udstilling, som lægger op til en snak om følelser: Hvornår er du tryg, og hvornår føles noget utrygt? Og tjek lige i spejlet, hvordan ser man ud, når man er bange? I udstillingen kan I også besøge et venskabs-træ og Store Monsters hyggelige værelse.

Udstillingen henvender sig til modige børn i alderen 3-8 år og kan opleves i hele Hovedbibliotekets åbningstid.

Billedbøgerne om de to venner Store Monster og Lille Monster er skrevet af den nordiske trio islandske Áslaug Jónsdottir, svenske Kalle Güettler og færøske Rakel Helmsdal.

Inspiration