Tekst: Vind et brætspil og et billede af spillet Kingdomino

07.10.19
Kunne du tænke dig at vinde brætspillet Kingdomino? Og samtidig få de seneste nyheder om vores arrangementer, nye boganbefalinger og meget mere? Så skal du tilmelde dig Aalborg Bibliotekernes nyhedsbrev.

Aalborg Bibliotekernes nyhedsbrev udkommer hver 14. dag og hver gang har du mulighed for at vinde en bog, eller som denne gang et brætspil, anbefalet af biblioteket. Vi sender nyheder, inspiration, anbefalinger og aktiviteter direkte til din mail.

Klik her og tilmeld dig nyhedsbrevet allerede i dag, så du kan deltage i konkurrencen om at vinde spillet 'Kingdomino'.

Kingdomino er for hele familien!

Kingdomino er det perfekte familiespil, som blander et strøg af strategi med klassikeren domino. Spillet passer til alle aldre og har vundet både danske og internationale spilpriser, heriblandt ”Spiel des Jahres” og Guldbrikken for Årets familiespil i 2017.
Udtaler bibliotekar Jacob Skou Bæk.