Bog: Valdemarsro Mad

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag i konkurrencen

03.02.20
Modtag Aalborg Bibliotekernes nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om at vinde kogebogen Valdemarsro Aftensmad.

Søger du efter en opskrift på internettet, så er det ganske vist, at madbloggen valdemarsro.dk kommer frem. Indehaveren Ann-Christine Hellerup Brandts nye kogebog 'Valdemarsro Aftensmad' er en skøn, brugbar grundbog at have i køkkenet – fuld af inspiration til familiens måltider året rundt til både hverdag og weekender.

Tilmeld dig bibliotekets nyhedsbrev og deltag i lodtrækningen om Ann-Christines kogebog. I nyhedsbrevet kan du også få inspiration til din næste læseoplevelse, læse om bibliotekets mange spændende aktiviteter, lære om nye services og meget mere. Nyhedsbrevet udsendes hver 14. dag.

Tilmeld dig nyhedsbrevet her