Tilmeld dig nyhedsbrevet for børnefamilier og vind lækre bogpræmier

27.07.21
Børnebiblioteket bugner af gode historier og tilbud – og nu gør vi det lettere at få inspiration og info om arrangementer, aktiviteter og sjove konkurrencer for hele familien.

Det kan være noget af en udfordring at finde vej i junglen af børnebøger for selv den bedste forælder. Hvordan er det nu lige med let-tal og lix-tal? Hvilke bøger kan jeg læse højt for min 4-årige og 9-årige? Hvad vil være et hit til mit gamer-barn? Bare rolig – hjælpen er nær. Nu du kan du nemlig få vores bedste inspirationsartikler og anbefalinger af alt fra bøger, film og spil til gode læsetips og info om lokale arrangementer samlet i et skræddersyet nyhedsbrev til dig, der har i børn i alderen 0-12 år.

Tilmeld dig Aalborg Bibliotekernes nyhedsbrev for børnefamilier

Skønne præmier til børnenes bogreol

Og herlighederne slutter ikke her! Vi har sat en hel stak børnebøger af den bedste slags på højkant. Alt du skal gøre for at deltage i konkurrencen om én af bøgerne er at tilmelde dig Aalborg Bibliotekernes nyhedsbrev for børnefamilier. Du kan læse mere om alle de bøger, du kan være heldig at vinde, herunder.

Tilmeld dig Aalborg Bibliotekernes nyhedsbrev for børnefamilier

Du kan deltage i konkurrencen til og med d. 16. august. Derefter trækker vi lod blandt alle tilmeldte og kontakter de heldige vindere direkte via mail. Vi gør opmærksom på, at bogpræmierne skal afhentes på Hovedbiblioteket, Rendsburggade 2 i Aalborg.

På udkig efter mere inspiration?

Vil du have flere nyheder og anbefalinger af børnebøger i dit feed? Så følg med på Instagram på @aalborgbib_boern, hvor vores børnebogseksperter viser vej til den næste gode læseoplevelse.

Du kan også læse mere om Aalborg Bibliotekernes tilbud til børn og forældre her

Inspiration